Cum de a efectua genuflexiuni, pentru a avea picioare frumoase?

Genuflexiuni la fel de simplu cvikem, că noi cu ei vă faceți griji nu mai mult de profesorii de la școală. Ei au făcut acest lucru doar dintr-un capriciu. Genuflexiuni-este eficient cvikem la consolidarea coapselor și o variație chiar și la consolidarea gambe. Punerea în aplicare efectivă a dřepů dar nezhubneme…

Grăsime zbavujeme la activitati aerobice

Grăsime zbavujeme la activitati aerobiceGenuflexiuni se încadrează, dar, de asemenea, consolidarea și formarea de mușchi, dintre anaerobe and lactobacili activitatea. Pe ele nehubneme, doar tvarujeme și, poate, vom construi masa musculara. Genuflexiuni tine, așa că, dacă vă simțiți că mușchii picioarelor poate fi mai puternic și mai frumos aspect. Pierderea de masă corporală, prin urmare, a scăpa de excesul de grasime, dimpotrivă, se întâmplă în timpul aerobe, care, de exemplu, mersul pe jos, jogging, înot, ciclism, patinaj și alte sporturi, în care, treptat, va crește ritmul cardiac, astfel încât el a fost în zona de aerobic (aerobic orar poate fi vypočítáme ca 220 – varsta ta; cu, 65 și 75 %).

Dacă frecvența în timpul activității fizice de oxigen în zona de organismul primeste energie din rezervele de grasime – arde de grăsime. Dar dacă vom trece prin limita superioară a aerobe zona, suntem în zona de анаэробно, în care corpul începe să ardă de zahăr și pentru pierderea în greutate nu este prea eficient. Pentru a hubnuli și zbavovali de grăsime, hubnutímusíme de cel puțin 3 ori pe săptămână, timp de 45-60 de minute, pentru a se dedica aerobe de activitate și completează perfect sa anaerobním, zpevňovacím de antrenament. De exemplu, numai genuflexiuni.

Modul corect și eficient de a face genuflexiuni

Adevărat, aceste genuflexiuni, care le-am făcut în școala primară, au fost și altele. Astăzi știm deja că în mod corect comportamentul său ca și cum ar fi sedali în toaletă, după dřepnutí dăm de fund în urmă, și vom da o atenție la ea, pentru a îngenuncheat atunci când îndoit nevybočovala înainte, în oră de vârf. Cel mai bine de la început pentru a efectua genuflexiuni în parte, în fața oglinzii – este mai bine așa ohlídáme.

Al doilea principiu constă în faptul că, înainte chiar de genuflexiuni, trebuie Modul corect și eficient de a face genuflexiunisă rozehřát și în acest caz trebuie să ne dedicăm, în principal, a genunchiului kloubům. Rozhýbeme pur și simplu – stoupneme pe un picior, al doilea picior pokrčíme și în aer cu ea facem role de 10 ori pe fiecare parte. În același mod rozhýbeme și glezna și pelvis.

După un antrenament, nu trebuie să uităm, întindere de mușchi implicate. Lehneme-te pe burta, un picior pokrčíme genunchi și picioare ta spate chytneme la glezna. Picioarele ușor přitáhneme la hýždím și, în același timp, vom încerca să o tigaie tampoane.

Atenție! Genuflexiuni nu ar trebui să în punerea lor în aplicare repertoriul său de evaluare, persoane supraponderale, pentru a inutil nezatěžovali genunchi. Sfatul nostru! Clasice genuflexiuni crește și tvarujeme coapse si fese, dar, dacă vom efectua genuflexiuni de la vârful degetelor, are loc dezvoltarea de caviar.

 

Punerea în aplicare efectivă a dřepů, desigur, nezhubneme. Slăbire, ca atare, avem nevoie de 3 ori pe săptămână, selectați activitate aerobica, în care organismul eficient de a arde țesutului adipos. Dřepováním dar nimic nezkazíme, dacă-l regulat de aerobic, vom adăuga. Misto asa vytvarujeme picioarele. Nu există o modalitate simplă de a frumos sculptate femurului și tibiei. Deci, ce mai aștepți? Astăzi a avut loc o doza de dřepů?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *