Germitox este o adevărată revoluție pentru persoanele care se luptă cu paraziți în organism.

Dacă o persoană este sănătoasă, germitox organismul nu este capabil să facă față cu deșeuri de producție de produse care aceste paraziții produc, și nu provoacă în corpul de boli. Cu toate acestea, boala poate în orice moment pentru a rula, în cazul în care organismul slabeste, stresul, dieta sau contaminare din mediul înconjurător și lucruri de primă necesitate.

Doar germitox trei plante pot în organism

germitoxpentru a ucide până la germitox o sută de tipuri de paraziți. Și aceasta fără nici o neplăcute simptome fiziologice. Printre aceste plante includ coajă de nuc, pelin (ucide adulți) și cuișoare (distrug ouăle). Trebuie să utilizați împreună pentru a distruge toate stadiile de dezvoltare a paraziților.

Am scapat de 10 ani de insomnie, am, de asemenea, vitiligo, zgomot în urechi, dureri de picioare, mâncărime a pielii, senzație, sucursale, sângerări frecvente și alte probleme. La copii, frecventa incidenta, tuse , nas înfundat. Toate acestea, astăzi este deja un lucru de germitox domeniul trecutului. Cu șapte ani în urmă am decis să schimbe stilul lor de viață și întreaga mea familie. Am început prevenire. Vreau doar să subliniez că aceste dificultăți sunt legate de paraziți.

Boli parazitare se aplică la o scară mult mai mare decât majoritatea oamenilor. Se presupune că există o mulțime de paraziți, despre care încă nu știm, prin urmare, se poate ajunge la concluzia că paraziții suferă fiecare dintre noi. În fapt, există o mare germitox probabilitate că putem scăpa de ele până la o treime din paraziți care trăiesc în corpul nostru.

Usturoiul poate ucide o mulțime de dăunători, care pot dăuna sănătății noastre. Usturoi urăsc nu numai vampiri, dar, de asemenea, viruși, ciuperci, bacterii, paraziți și cancer. Usturoiul are absolut minunat produs, care, în lupta împotriva virusurilor și bacteriilor mai bine. Chiar capabil de a alunga din corpul nostru metale grele. Pentru acest lucru, poate de usturoi țânțari, căpușe și germitox purici.

Nuc negru, Nuc negru și verde șorici, au o mare capacitate de la o purificare de sânge și intestine. Coaja de nuc negru este utilizat pentru a trata infecții fungice. Suc verde de coaja este folosit pentru a ucide paraziții. Din lemn de nuc este utilizat în mai mult de acestea,

Germitox numai verde băut.

germitoxPelin dreapta o planta perena, cu mici galben-verzi cu flori. Frunze și flori de salvie sunt utilizate pentru tratarea bolilor de germitox stomac. Pelinul este o armă puternică împotriva viermilor intestinali. Are puternice proprietăți antibacteriene și este de asemenea utilizat în tratamentul altor infecții. Femeile gravide și care alăptează ar trebui să pelin ar trebui, totuși, evitate.

Cuișoare ulei esențial de cuișoare este folosit pentru a distruge ouăle de viermi și germitox paraziți care se găsesc în intestinul omului. Se consideră că cuișoare este singurul produs natural, care poate distruge aproape toate ouăle de paraziți. Trio-ul din lemn de nuc negru, pelin si cuisoare capabil de a distruge paraziți în fiecare ciclu. În plus, cuișoarele antibacteriene, antivirale și antifungice efecte. Ulei de cuișoare are un puternic efect. Cimbrul este una dintre cele mai bune plante care pot stimula glanda timus – principala glandă a sistemului imunitar. Cimbrul ajută la stimularea mecanisme naturale de protecție ale corpului uman, și sistemul nostru imunitar funcționează foarte bine în germitox combinație c. Uleiul de cimbru poate reduce toate paraziți care se găsesc în tractul gastro-intestinal.

Uleiul de oregano conține un număr foarte mare de antioxidanti care distrug radicalii liberi. Datorită proprietăților sale, lucrează împotriva paraziți, viruși, bacterii și ciuperci. Uleiul de oregano poate ucide în mod eficient toate organismele dăunătoare de bacterii mediu în intestin. Multe studii arată că uleiul de oregano este împotriva o varietate de boli, care pot duce la cancer. de-a lungul mai multor secole, este folosit în medicina chineză pentru a trata o varietate de sfaturi de infecții, inclusiv infecții germitox bacteriene, parazitare și cauzate de protozoare. Koptis chineză conține o substanță numită, care are puternice efecte antibacteriene.

Pământ de diatomee, sau în cazul în care solul poate absorbi, E-coli , virusuri, reziduuri de pesticide și medicamente. Pământul poate distruge paraziti intestinali, pentru a menține echilibrul florei intestinale, pentru a ucide virusuri și de a absorbi toxinele. fond de ten perfect curata intestinele. Există doar un efect secundar, și capacitatea de a кизельгура irita plămânii în caz de inhalare. Pământul, și anume un germitox praf foarte fin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *